Koeltechniek Zaandam

Koeltechniek in Zaandam

Voor uitstekende koeltechniek producten in Zaandam moet u bij Jongejans Koeltechniek zijn. Wij leveren niet alleen de beste koelsystemen, maar zorgen er ook voor dat de producten geïnstalleerd en onderhouden worden. Dus zoekt u koudetechniek apparaten in Zaandam om de producten van uw bedrijf koel in te bewaren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en installeren de koelsystemen geheel op maat, passend bij uw situatie. Ook met oog op bedrijfszekerheid, energiezuinigheid en een hoog rendement. Van koelcel tot complexe bedrijfskoeling, u vindt het allemaal bij Jongejans Koeltechniek.

Jongejans Koeltechniek al sinds 1937

Jongejans Koeltechniek is al sinds 1937 in Uitgeest gevestigd. Wij zijn al 85 jaar een vertrouwd adres en gespecialiseerd in industriële koelingen. Onze expertise vloeit voort uit onze affiniteit met koelinstallaties. In 1937 handelden wij voornamelijk met zuivelmachines en aanverwante zaken waaronder koelinstallaties. Tientallen jaren later focussen wij ons voornamelijk op industriële koelingen. Wij zijn een STEK-gecertificeerd koeltechnisch installatiebureau en lid van de NVKL. Hiermee voldoen wij aantoonbaar aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Ook zijn wij NVKL erkend specialist koudetechniek (DEKRA gecertificeerd).

Uitstekende service in Zaandam

Goed onderhoud aan uw koelinstallaties is van groot belang. Hierdoor blijven niet alleen uw producten van betere kwaliteit, ook gaat uw koelsysteem daardoor langer mee. Voor preventief onderhoud en voor reparaties staan onze goed opgeleide en ervaren technici voor u klaar. Bij een onderhoudscontract zijn zij zelfs 24/7 beschikbaar. Omdat wij bij Jongejans Koeltechniek goede service belangrijk vinden, worden onze technici regelmatig bijgeschoold. Ook beschikken onze monteurs over een goed uitgeruste service auto, zowel qua gereedschappen als onderdelen.

Proceskoeling in Zaandam

Het is voor diverse producten niet goed om blootgesteld te worden aan te hoge of schommelende temperaturen. Met de juiste koudetechniek in Zaandam voorkomt u dat uw producten vroegtijdig onbruikbaar worden. Door de juiste temperatuur goed te bewaken, blijven uw producten van uitstekende kwaliteit.

De producten van Jongejans Koeltechniek

Bent u van plan om vandaag nog koeltechniek in Zaandam aan te schaffen? Zoek dan niet verder, want wij hebben een breed assortiment waar u uit kunt kiezen. Zo vindt u koelcellen en vriescellen bij ons, beide op maat te maken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bedrijfskoel- en vrieskasten, bakkerij koelkasten, snelkoelers en ijsmachines. Door stroken of gordijnen aan uw deuren te hangen kunt u koudeverlies tegengaan, ideaal voor uw bedrijf!

Koudetechniek producten voor in Zaandam

Natuurlijk bieden wij naast de bovengenoemde mogelijkheden ook andere producten. Wij hebben deze producten voor u op een rij gezet:

  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Koeling voor serverruimtes
  • Productkoeling in winkelruimtes en tankstations
  • Wijnkoeling, zowel kasten op maat en op maat gemaakte kelderkoeling
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling

Goede service

Zijn uw koeltechniek apparaten in Zaandam toe aan onderhoud of reparatie? Wij kunnen alle merken koel- en vriesapparatuur onderhouden en repareren. Wij installeren en onderhouden deze installaties graag voor u. Wanneer nodig geven wij u ook advies op maat. Is een standaard oplossing bijvoorbeeld niet mogelijk in uw bedrijf? Dan ontwerpen wij er een voor u op maat.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar koeltechniek in Zaandam? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Zaandam!