Airco en warmtepomp

Heeft u koeling en/of verwarming voor uw winkel, kantoor, bedrijfspand of productieruimte nodig? Jongejans Koeltechniek heeft de passende oplossing voor u! Wij zijn specialist op het gebied van airconditioning en bedrijfskoeling. Voor elke situatie en ruimte leveren en installeren wij het juiste koelingssysteem met het hoogste rendement. Maak een afspraak en wij komen om de situatie ter plaatse te bekijken, op te meten en advies uit te brengen. Met onze service en kwaliteit nemen wij u alle zorgen uit handen.

Airconditioning

Airconditioning – Warmtepomp

Wij leveren en installeren uitsluitend A-merken. Zoals Mitsubishi, LG-electric, Carrier. Deze zijn bedrijfszeker, behalen een hoog rendement en zijn energiezuinig. Ook voor als u van het gas af wilt. Alle moderne airco’s zijn inverter warmtepompen, d.w.z. dat het toerental-geregelde, omkeerbare systemen zijn, die zowel koelen als verwarmen, met een zeer hoog rendement. Wij kunnen uw airconditioning ook combineren met een luchtverversingssysteem. Eevntueel gecombineerd met een Warmte-Terug-Win (WTW) systeem. Hiermee haalt u schone lucht van buiten om het zuurstofniveau op peil te houden.

De apparatuur kan aan de wand gemonteerd worden of in het plafond verwerkt worden. Voor kleinere ruimtes kan een wandairco geschikt zijn. Is meer capaciteit nodig, kan een systeem met kanalen aangelegd worden, wat een betere luchtverdeling tot gevolg heeft. Moet de apparatuur uit het zicht geplaatst worden, dan kan deze tussen het plafond met luchtroosters of buiten gemonteerd worden. Dit reduceert bovendien het geluid.

Airconditioning voor elke situatie

Omdat iedere situatie anders is, komen wij graag bij u ter plaatse kijken. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten. Het aansluiten van een koelsysteem (airconditioning/warmtepomp) mag alleen door een gecertificeerde F-gassen installateur worden gedaan.

Jongejans Koeltechniek is STEK, F-gassen en NVKL gecertificeerd.