Koeltechniek Wormerveer

Koeltechniek in Wormerveer

Uitstekende koudetechniek producten in Wormerveer vindt u bij Jongejans Koeltechniek. Wij leveren niet alleen de beste koelsystemen, maar wij zorgen er ook voor dat deze producten geïnstalleerd en onderhouden worden. U kunt bij ons terecht voor kwalitatief uitstekende koeltechnische- en waterpomp / airconditioning apparatuur. Zoekt u specifieke koelsystemen voor uw producten? Jongejans Koeltechniek heeft het voor u! Ook maken wij onze koeltechniek apparaten geheel op maat, passend bij uw situatie in Wormerveer. Ook met oog op bedrijfszekerheid, een hoog rendement en energiezuinigheid. Van koelcel tot complexe bedrijfskoeling, u vindt het allemaal bij Jongejans Koeltechniek.

Aantoonbaar voldoen aan hoge eisen

Jongejans Koeltechniek is al sinds 1937 gevestigd in Uitgeest, Noord-Holland. Waar wij ons eerst voornamelijk specialiseerden in zuivelmachines en aanverwante zaken zoals koelinstallaties, richten wij ons tegenwoordig voornamelijk op koudetechniek van industriële koelingen. Wij zijn een STEK-gecertificeerd koeltechnisch installatiebureau en lid van de NVKL. Ook zijn wij NVKL erkend specialist koudetechniek (DEKRA gecertificeerd). Hiermee kunnen wij aantonen dat we voldoen aan hoge eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Uitstekende technici en monteurs

De koelsystemen van Jongejans Koeltechniek zijn van uitstekende kwaliteit en gaan jaren mee. Toch raden wij u aan om voor een goed onderhoud te zorgen. Dit doen wij voor u. Voor preventief onderhoud en reparatie staan onze technici voor u klaar. Bij een onderhoudscontract zijn zij zelfs 24/7 bereikbaar. Om u een uitstekende service te kunnen geven worden onze technici regelmatig bijgeschoold op het gebied van vakkennis, milieuregelgeving en productkennis. Onze monteurs beschikken over een service auto uitgerust met gereedschappen en onderdelen. Daarnaast hebben wij grote onderdelen gewoon in ons eigen magazijn op voorraad.

Proceskoeling in Wormerveer

Om ervoor te zorgen dat uw producten, zoals levensmiddelen, chocolade of groenten, van goede kwaliteit blijven, is het belangrijk dat deze producten op de juiste temperatuur bewaard worden. Met de juiste proceskoeling in Wormerveer blijven deze producten van uitstekende kwaliteit.

Diverse producten van Jongejans Koeltechniek

Zoek niet verder, u vindt bij ons de beste koudetechniek apparaten voor in Wormerveer. Wij bieden u een breed assortiment met uitstekende koelsystemen aan. Zo vindt u koelcellen en vriescellen, beide op maat aan te vragen. Maar ook bedrijfskoel- en vrieskasten, bakkerij koelkasten, snelkoelers en ijsmachines. Met onze stroken en gordijnen voor deuren houdt u warmte of kou tegen, ideaal voor een uitstekende temperatuur balans.

Uitstekende industriële koelingen

Naast de bovengenoemde producten kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Koeling voor serverruimtes
  • Productkoeling in winkelruimtes en tankstations
  • Wijnkoeling, zowel kasten op maat en op maat gemaakte kelderkoeling
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling

UItstekende service in Wormerveer

Wij vinden het leveren van goede service belangrijk. Zijn uw koelsystemen dus toe aan onderhoud of vervanging? De experts van Jongejans Koeltechniek gaan graag voor u aan de slag. Ook geven wij advies op maat. Is een standaard oplossing bijvoorbeeld niet mogelijk? Dan ontwerpen wij voor u op maat.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar koeltechniek in Wormerveer? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Wormerveer!