Koeltechniek Uitgeest

Koeltechniek in Uitgeest

Bent u op zoek naar koeltechniek in Uitgeest? Zoek dan niet verder, want bij Jongejans Koeltechniek leveren, installeren en onderhouden wij diverse kwalitatief uitstekende koeltechnische- en waterpomp / airconditioning apparatuur. Dus heeft u voor uw bedrijf bedrijfskoeling nodig om producten te koelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jongejans Koeltechniek is specialist in bedrijfskoeling. Wij leveren en installeren het koelsysteem geheel op maat, passend bij uw situatie. Met oog voor bedrijfszekerheid, hoog rendement en energiezuinigheid. Van koelcel tot complexe bedrijfskoeling, u vindt het allemaal bij Jongejans Koeltechniek.

Erkend specialist koudetechniek Uitgeest

Jongejans Koeltechniek is al sinds 1937 in Uitgeest, Noord-Holland gevestigd. Wij zijn een STEK-gecertificeerd koeltechnisch installatiebureau en lid van de NVKL. Hiermee voldoen wij aantoonbaar aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Ook zijn wij NVKL erkend specialist koudetechniek (DEKRA gecertificeerd).

Wij leveren de beste service

Voor de levensduur en het energieverbruik is onderhoud van uw koeltechniek cruciaal. Voor preventief onderhoud en reparatie staan onze goed opgeleide en ervaren technici tot uw dienst. In geval van een onderhoudscontract zijn wij 24/7 beschikbaar. Onze technici worden op regelmatige basis bijgeschoold op het gebied van vakkennis, productkennis en milieuregelgeving. Onze monteurs beschikken over een goed geoutilleerde service auto, zowel qua gereedschappen als onderdelen. Wij hebben daarnaast ook grote onderdelen op voorraad in ons eigen magazijn.

Proceskoeling in Uitgeest

U wilt natuurlijk niet dat uw producten gedurende de dag blootgesteld worden aan schommelende temperaturen. Met de juiste proceskoeling in Uitgeest hoeft u niet bang te zijn dat uw producten, zoals levensmiddelen en chocolade, hun kwaliteit verliezen. Door de juiste temperatuur goed te bewaken, blijven uw producten van uitstekende kwaliteit.

Bedrijfskoeling van Jongejans Koeltechniek in Uitgeest

Zoek niet verder wanneer u van plan bent om bedrijfskoeling aan te schaffen. Wij bieden u een breed assortiment met uitstekende koudetechniek apparaten in Uitgeest. Zo vindt u koelcellen en vriescellen, hierbij is elke afmeting mogelijk. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfskoel- en vrieskasten, bakkerij koelkasten, snelkoelers en ijsmachines. Wilt u koudeverlies tegengaan? Dan zijn onze stroken en gordijnen voor deuren ideaal voor uw bedrijf.

Koudetechniek apparaten

Natuurlijk bieden wij u nog veel meer koeltechniek producten in Uitgeest. Wij hebben de overige producten voor u op een rij gezet:

  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Koeling voor serverruimtes
  • Productkoeling in winkelruimtes en tankstations
  • Wijnkoeling, zowel kasten op maat en op maat gemaakte kelderkoeling
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling

De service van Jongejans Koeltechniek in Uitgeest

Zijn uw koudetechniek apparaten toe aan onderhoud of reparatie? Wij kunnen alle merken koel- en vriesapparatuur onderhouden en repareren. Wij installeren en onderhouden deze installaties. Ook geven wij u altijd advies op maat. Is een standaard oplossing bijvoorbeeld niet mogelijk, dan ontwerpen wij er een voor u op maat.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar koeltechniek in Uitgeest? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Wij leveren ook maatwerk. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Uitgeest!