Koeltechniek Purmerend

Koeltechniek in Purmerend

Bent u op zoek naar koeltechniek in Purmerend? Jongejans Koeltechniek biedt uitstekende kwaliteit koeltechnische- en waterpomp / airconditioning apparatuur. Heeft u voor uw bedrijf koelsystemen nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jongejans Koeltechniek is specialist in industriƫle koelingen. Wij leveren en installeren koelsystemen ook geheel op maat, passend bij uw situatie. Ook met oog op bedrijfszekerheid, energiezuinigheid en een hoog rendement. Van koelcel tot complexe bedrijfskoeling, u vindt het allemaal bij de experts van Jongejans Koeltechniek in Purmerend.

Erkend specialist koudetechniek Purmerend

Wist u dat Jongejans Koeltechniek al 85 jaar een vertrouwd adres is? Wij zijn sinds 1937 gevestigd in Uitgeest. Hier zijn wij gestart met het handelen in zuivelmachines en aanverwante zaken, waaronder koelinstallaties. Heden zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van industriƫle koelingen. Wij zijn een STEK-gecertificeerd koeltechnisch installatiebureau en lid van de NVKL. Hiermee voldoen wij aantoonbaar aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Ook zijn wij NVKL erkend specialist koudetechniek (DEKRA gecertificeerd).

Uitstekende service van Jongejans Koeltechniek

Wij vinden het belangrijk dat uw aangeschafte koelsystemen het zo goed mogelijk blijven doen. Daarom verzorgen wij de installatie en het onderhoud. Voor preventief onderhoud en voor reparaties staan onze ervaren technici voor u klaar. In het geval van een onderhoudscontract zijn wij 24/7 beschikbaar. Voor de beste service worden onze technici regelmatig bijgeschoold op het gebied van productkennis, milieuregelgeving en vakkennis. Onze monteurs beschikken over een geoutilleerde service auto, qua onderdelen en gereedschappen.

Proceskoeling in Purmerend

Schommeling van temperatuur is vaak funest voor uw producten. Dit is zeker zo bij levensmiddelen, chocolade en groenten. Met de juiste proceskoeling in Purmerend hoeft u niet bang te zijn dat uw producten van mindere kwaliteit worden. Door de producten op de aanbevolen temperatuur te houden, blijven uw producten namelijk veel langer van uitstekende kwaliteit.

Zorg voor uitstekende producten met koudetechniek

Zoek dus niet verder wanneer u van plan bent om binnenkort koeltechniek apparaten aan te schaffen in Purmerend. Wij bieden u namelijk een breed assortiment aan koelsystemen. Zo vindt u koelcellen en vriescellen, hierbij is elke afmeting mogelijk, in ons assortiment. Maar ook bedrijfskoel- en vrieskasten, bakkerij koelkasten, snelkoelers en ijsmachines. Wilt u graag eventuele koudeverlies tegen gaan? Dan raden wij u onze stroken en gordijnen voor deuren aan.

Koeling voor serverruimtes en meer

Natuurlijk bieden wij u naast de eerder genoemde producten nog veel meer. Wij hebben de overige producten voor u op een rij gezet:

  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Koeling voor serverruimtes
  • Productkoeling in winkelruimtes en tankstations
  • Wijnkoeling, zowel kasten op maat en op maat gemaakte kelderkoeling
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling

Reparatie aan koeltechniek in Purmerend

Zijn uw koeltechniek apparaten in Purmerend toe aan onderhoud of reparatie? Wij kunnen alle merken koel- en vriesapparatuur voor u onderhouden en repareren. Wacht dus niet langer en schakel Jongejans Koeltechniek in. Wij geven u naast deze service ook graag advies op maat. Is een standaard oplossing bijvoorbeeld niet mogelijk? Dan ontwerpen wij er een voor u op maat.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar koeltechniek in Purmerend? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Purmerend!