Koeltechniek IJmuiden

Koeltechniek in IJmuiden

Wilt u koeltechniek voor uw bedrijf in IJmuiden aanschaffen? Zoek dan niet verder, want Jongejans Koeltechniek heeft het allemaal. Wij leveren, installeren en onderhouden kwalitatief uitstekende koeltechnische- en waterpomp / airconditioning apparatuur. Dus bent u op zoek naar uitstekende koelsystemen? Neem dan direct contact met ons op. Wij leveren en installeren koelsystemen ook geheel op maat, passend bij uw situatie. Met oog voor bedrijfszekerheid, een hoog rendement en energiezuinigheid. Van koelcel tot complexe bedrijfskoeling, Jongejans Koeltechniek heeft het allemaal.

Vertrouwd adres sinds 1937

Jongejans Koeltechniek is al sinds 1937 een erkend en vertrouwd adres. Waar wij begonnen met de levering van zuivelmachines, hebben wij ons nu gefocust op industriƫle koeling. Wij zijn een STEK-gecertificeerd koeltechnisch installatiebureau en lid van de NVKL. Hiermee kunnen wij aantoonbaar laten zien dat wij voldoen aan hoge eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Ook zijn wij NVKL erkend specialist koudetechniek (DEKRA gecertificeerd).

Uitstekende service van Jongejans Koeltechniek

Omdat alle machines slijten, dus ook koelsystemen, is het belangrijk dat deze apparaten goed onderhouden worden. Onze goed opgeleide en ervaren technici staan tot uw dienst. In het geval van een onderhoudscontract zijn zij zelfs 24/7 beschikbaar. Onze technici worden op regelmatige basis bijgeschoold op het gebied van vakkennis, productkennis en milieuregelgeving. Onze monteurs beschikken over een goed uitgeruste service auto, zowel qua onderdelen als gereedschappen.

Voorkom schommelende temperaturen

Blootstelling aan schommelende temperaturen is niet ideaal voor diverse producten, denk hierbij aan levensmiddelen, chocola of groenten. Om die reden zijn onze koeltechniek apparaten in IJmuiden niet weg te denken. Door deze producten op de juiste temperaturen te bewaren blijft de kwaliteit veel langer goed.

Koudetechniek in IJmuiden

Dankzij de uitstekende kwaliteiten van onze koelsystemen en service, hoeft u niet verder op zoek. Wij bieden u een breed assortiment met uitstekende koudetechniek in IJmuiden. U vindt in ons assortiment koelcellen en vriescellen, hierbij is elke afmeting mogelijk. Maar ook bedrijfskoel- en vrieskasten, bakkerij koelkasten, snelkoelers en ijsmachines. Om koudeverlies tegen te gaan kunt u onze stroken of gordijnen voor deuren overwegen.

Diverse producten voor uw bedrijf

Naast de bovengenoemde producten kunt u ook bij Jongejans Koeltechniek terecht voor wijnkoeling en meer. Wij hebben de producten voor u op een rij gezet:

  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Koeling voor serverruimtes
  • Productkoeling in winkelruimtes en tankstations
  • Wijnkoeling, zowel kasten op maat en op maat gemaakte kelderkoeling
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling

Advies op maat

Zijn uw koudetechniek apparaten in IJmuiden toe aan onderhoud of reparatie? Wij kunnen alle merken koel- en vriesapparatuur onderhouden en repareren. Voor de beste service installeren en onderhouden wij deze installaties. Ook geven wij u, wanneer nodig, graag advies. Is een standaard oplossing bijvoorbeeld niet mogelijk? Dan ontwerpen wij voor u op maat.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar koeltechniek in IJmuiden? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in IJmuiden!