Koeltechniek Heiloo

Koeltechniek in Heiloo

Jongejans Koeltechniek in Heiloo levert uitstekende koudetechniek apparaten. Na levering installeren en onderhouden wij deze koelinstallaties voor u. U kunt bij ons terecht voor diverse kwalitatief uitstekende koeltechnische- en waterpomp / airconditioning apparatuur. Bent u op zoek naar de beste koudetechniek in Heiloo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren de koelsystemen geheel op maat, passend bij uw situatie. Met oog voor bedrijfszekerheid, een hoog rendement en energiezuinigheid. Van koelcel tot complexe bedrijfskoeling, u vindt het allemaal bij Jongejans Koeltechniek.

Al sinds 1937 een begrip

Jongejans Koeltechniek is al sinds 1937 gevestigd in Uitgeest en een begrip in de koudetechniek. Wij zijn een STEK-gecertificeerd koeltechnisch installatiebureau en lid van de NVKL. Wij voldoen aan de hoge eisen van veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Ook zijn wij NVKL erkend specialist koudetechniek (DEKRA gecertificeerd).

De beste service in Heiloo

Goed onderhoud aan koeltechniek in Heiloo is essentieel voor een lange levensduur en een goed energieverbruik van uw apparaten. Onze ervaren technici staan voor u klaar om onderhoud aan uw koeltechniek in Heiloo te plegen. In geval van een onderhoudscontract zijn wij 24/7 beschikbaar. Voor de beste service worden onze technici regelmatig bijgeschoold op het gebied van productkennis, vakkennis en milieuregelgeving. Onze monteurs beschikken over breed uitgeruste service auto’s, zowel qua gereedschappen als onderdelen. Daarnaast hebben wij ook grote onderdelen op voorraad liggen in ons eigen magazijn.

Proceskoeling in Heiloo

Het blootstellen van bepaalde voedingsproducten aan schommelende temperaturen kan een slechte invloed op de kwaliteit van de producten hebben. Daarom is het belangrijk om voor een kwalitatief goed koelsysteem te kiezen. Door uw producten op de juiste temperaturen te bewaren, weet u zeker dat de kwaliteit nog lang gewaarborgd blijft.

Divers assortiment van Jongejans Koeltechniek in Heiloo

Bent u van plan om koudetechniek in Heiloo te laten installeren? Zoek dan niet verder, want wij hebben een breed assortiment aan verschillende koelingssystemen. Zo vindt u bij ons koelcellen en vriescellen, deze kunnen op maat gemaakt worden. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfskoel- en vrieskasten, bakkerij koelkasten, snelkoelers en ijsmachines. Wilt u graag koudeverlies tegengaan? Door onze gordijnen of stroken voor deuren aan te schaffen houdt u de warmte buiten en kou binnen.

Koudetechniek apparaten divers

Naast koudetechniek voor levensmiddelen in Heiloo bieden wij ook nog diverse andere koeltechniek apparaten aan. Wij hebben deze producten voor u op een rij gezet:

  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Koeling voor serverruimtes
  • Productkoeling in winkelruimtes en tankstations
  • Wijnkoeling, zowel kasten op maat en op maat gemaakte kelderkoeling
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling

Uitstekende service van Jongejans Koeltechniek

Wij vinden het geven van een goede service belangrijk. Wij kunnen dan ook alle merken koel- en vriesapparatuur onderhouden en repareren. Zo zit u niet lang met een niet werkend koelsysteem. Wij installeren en onderhouden deze installaties. Ook geven wij u graag advies op maat. Is een standaard oplossing bijvoorbeeld niet mogelijk? Dan ontwerpen wij het voor u op maat.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar koeltechniek in Heiloo? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Heiloo!