Koeltechniek Heemskerk

Koeltechniek in Heemskerk

Bent u op zoek naar uitstekende koeltechniek in Heemskerk? Jongejans Koeltechniek is het bedrijf dat u zoekt! Wij leveren, installeren en onderhouden diverse kwalitatief uitstekende koeltechnische- en waterpomp / airconditioning apparatuur. Zoekt u dus koeltechniek in omgeving Heemskerk om de producten van uw bedrijf te koelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de bedrijfskoeling altijd past door middel van op maat gemaakte koeltechniek. Met oog op bedrijfszekerheid, hoog rendement en energiezuinigheid. Van koelcel tot complexe bedrijfskoeling in Heemskerk, u bestelt het bij Jongejans Koeltechniek.

Jongejans Koeltechniek sinds 1937 een begrip

Jongejans Koeltechniek is niet zomaar een bedrijf, wij zijn al sinds 1937 een begrip en zijn gevestigd in Uitgeest, Noord-Holland. Wij zijn een STEK-gecertificeerd koeltechnisch installatiebureau en lid van de NVKL. Met dit certificaat voldoen wij aantoonbaar aan hoge eisen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Daarnaast zijn wij ook NVKL erkend specialist in koudetechniek (DEKRA gecertificeerd).

24/7 beschikbaar bij onderhoudscontract

Goed onderhoud aan uw bedrijfsapparatuur is niet weg te denken voor een lange levensduur en een voordelig energieverbruik. Voor preventief onderhoud en reparatie staan onze goed opgeleide en ervaren technici tot uw dienst. Onze technici worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van milieuregelgeving, productkennis en vakkennis. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze monteurs beschikken over een uitgeruste service auto, zowel qua onderdelen als gereedschappen. Onze vakdeskundigen zijn in het geval van een onderhoudscontract 24/7 beschikbaar in Heemskerk.

Voorkom schommelende temperaturen in Heemskerk

Schommelende temperaturen zijn niet ideaal voor uw producten, daarom is het belangrijk om over de juiste koudetechniek in Heemskerk te beschikken. Met de juiste proceskoeling in uw bedrijf hoeft u niet bang te zijn voor achteruitgang van de kwaliteit van uw levensmiddelen, chocolade of groenten. Door uw producten op de juiste temperaturen te bewaren, blijven de producten namelijk veel langer van uitstekende kwaliteit.

Koudetechniek in Heemskerk

Wilt u direct koeltechniek in Heemskerk aanschaffen? Zoek dan niet verder, want Jongejans Koeltechniek heeft de beste apparaten voor u! Wij bieden u diverse koudetechniek apparaten in Heemskerk aan. Zo vindt u koelcellen en vriescellen, ideaal als u bakker of slager bent. Deze koelsystemen zijn ook uitstekend geschikt voor producten zoals groenten of andere producten van de landbouw. Elke afmeting koelsysteem is mogelijk, wij leveren maatwerk. Ook kunt u bij ons terecht voor snelkoelers en ijsmachines. Wilt u koudeverlies tegengaan? Kies dan voor onze stroken of gordijnen voor deuren.

Producten van Jongejans Koeltechniek

Voor een overzicht van onze overige producten hebben wij een lijst voor u opgesteld:

  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Koeling voor serverruimtes
  • Productkoeling in winkelruimtes en tankstations
  • Wijnkoeling, zowel kasten op maat en op maat gemaakte kelderkoeling
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling

Service van Jongejans Koeltechniek in Heemskerk

Zijn uw koelsystemen lichtelijk verouderd of toe aan onderhoud en reparaties? Wij repareren en onderhouden uw koudetechniek in Heemskerk voor u. Ook geven wij graag advies op maat. Is een standaardoplossing niet mogelijk? Dan ontwerpen wij er een voor u op maat.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar koeltechniek in Heemskerk? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Heemskerk!