Koeltechniek Castricum

Koeltechniek in Castricum

Wilt u koeltechniek aanschaffen voor uw bedrijf in Castricum? Jongejans Koeltechniek is het bedrijf voor u! Wij leveren, installeren en onderhouden diverse kwalitatief uitstekende koeltechnische- en waterpomp / airconditioning apparatuur. Zoekt u bedrijfskoeling op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jongejans Koeltechniek is specialist in bedrijfskoeling op maat, geheel passend bij uw situatie. Met oog voor bedrijfszekerheid, hoog rendement en energiezuinigheid. Van koelcel tot complexe bedrijfskoeling, bij Jongejans Koeltechniek vindt u het allemaal in Castricum!

Erkend specialist koudetechniek sinds 1937

Jongejans Koeltechniek is al sinds 1937 een bekende naam in Castricum. Waar wij ons vroeger voornamelijk specialiseerden in zuivelmachines en aanverwante zaken, waaronder ook koelinstallaties, richten wij ons tegenwoordig op koudetechniek en industriële koeling. Wij zijn een STEK-gecertificeerd koeltechnisch installatiebureau en lid van de NVKL. Ook zijn wij NVKL erkend specialist koudetechniek (DEKRA gecertificeerd). Hiermee voldoen wij aantoonbaar aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Uitstekende technici en monteurs

Goed onderhoud is belangrijk voor een goede werking en lange levensduur van uw koeltechniek. Voor preventief onderhoud en reparatie staan onze goed opgeleide en ervaren technici tot uw dienst. Bij een onderhoudscontract zijn wij 24/7 beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat wij alleen de beste kwaliteit leveren, worden onze technici op regelmatige basis bijgeschoold op het gebied van milieuregelgeving, vakkennis en productkennis. Onze monteurs beschikken over een goed uitgeruste service auto, zowel qua onderdelen als gereedschappen.

Proceskoeling in Castricum

Dankzij proceskoeling blijven uw producten, zoals levensmiddelen, van uitstekende kwaliteit. “Wat is proceskoeling?” vraagt u zich misschien af. Met proceskoeling bedoelen wij de continuïteit van de koelketen tijdens het productieproces. Het is belangrijk dat het productieproces op de juiste temperatuur blijft om uitstekende kwaliteit van levensmiddelen en bijvoorbeeld chocolade te blijven behouden.

Breed assortiment Jongejans Koeltechniek Castricum

Wilt u proceskoeling aanschaffen? Zoek dan niet verder, want Jongejans Koeltechniek biedt u een breed assortiment aan koudetechniek apparaten in Castricum. Wij bieden u diverse koelcellen en vriescellen aan. Hierbij is elke afmeting mogelijk. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfskoel- en vrieskasten, bakkerij koelkasten, snelkoelers en ijsmachines. Om uw apparaten optimaal te benutten is het verstandig om stroken en gordijnen voor deuren aan te schaffen die koudeverlies tegengaan.

koeltechniek in Castricum

Koudetechniek apparaten

Naast de bovengenoemde producten bieden wij nog meer uitstekende kwaliteit producten aan:

  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Koeling voor serverruimtes
  • Productkoeling in winkelruimtes en tankstations
  • Wijnkoeling, zowel kasten op maat en op maat gemaakte kelderkoeling
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling

De service van Jongejans Koeltechniek in Castricum

Naast het leveren van uitstekende koeltechniek apparatuur (op maat), doen wij ook de installatie en het onderhoud van uw apparatuur. Zo weet u zeker dat uw koudetechniek optimaal werkt en blijft werken. Ook geven wij u altijd advies op maat. Is een standaardoplossing niet mogelijk? Dan ontwerpen wij er een voor u op maat in Castricum.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar koeltechniek in Castricum? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden koeltechniek in Castricum.