Koeltechniek Bloemendaal

Koeltechniek in Bloemendaal

Voor uitstekende koeltechniek in Bloemendaal moet u bij de professionals van Jongejans Koeltechniek zijn. Wij leveren niet alleen hoogwaardige kwaliteit koeltechnische- en waterpomp / airconditioning apparatuur, maar installeren en onderhouden dit ook voor u. Dus heeft u de wens om industriƫle koelingen aan te schaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jongejans Koeltechniek levert en installeert ook koelsystemen geheel op maat, passend bij uw situatie. Met oog voor bedrijfszekerheid, een hoog rendement en energiezuinigheid. Van koelcel tot complexe bedrijfskoeling. U vindt het allemaal bij Jongejans Koeltechniek in Bloemendaal.

NVKL erkend specialist

Al sinds 1937 is Jongejans Koeltechniek een vertrouwd adres in Uitgeest, Noord Holland. Wij zijn een STEK-gecertificeerd koeltechnisch installatiebureau en lid van de NVKL. Wij kunnen aantonen dat wij voldoen aan de hoge eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Ook zijn wij NVKL erkend specialist koudetechniek (DEKRA gecertificeerd).

Uitstekende service technici en monteurs

Goed onderhoud aan uw koeltechniek in Bloemendaal is cruciaal voor de levensduur en voor het energieverbruik. Voor preventief onderhoud en reparaties staan de technici van Jongejans Koeltechniek voor u klaar. In het geval van een onderhoudscontract zijn zij 24/7 beschikbaar. Voor de beste service worden onze technici regelmatig bijgeschoold op het gebied van vakkennis, milieuregelgeving en productkennis. Ook staan onze monteurs klaar met een geoutilleerde service auto, zowel qua gereedschappen als onderdelen.

Proceskoeling in Bloemendaal

Schommelende temperaturen zijn slecht voor gekoelde producten. Daarom is het belangrijk om voor een kwalitatief goed koelsysteem te kiezen. Met de juiste proceskoeling hoeft u in Bloemendaal niet bang te zijn dat uw producten hun kwaliteit snel verliezen.

Diverse keuze bedrijfskoeling

Wilt u binnenkort koudetechniek in Bloemendaal aanschaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt in ons assortiment een brede keuze uit diverse koel producten. Zo vindt u koelcellen en vriescellen, beide in elke afmeting mogelijk. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfskoel- en vrieskasten, bakkerij koelkasten, snelkoelers en ijsmachines. Met onze stroken en gordijnen voor deuren kunt u koudeverlies tegengaan.

Koudetechniek apparaten voor in Bloemendaal

Naast de eerder genoemde koel producten, kunt u bij ons ook terecht voor een tal van andere producten. Wij hebben het voor u op een rij gezet:

  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Koeling voor serverruimtes
  • Productkoeling in winkelruimtes en tankstations
  • Wijnkoeling, zowel kasten op maat en op maat gemaakte kelderkoeling
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling

Onderhoud en reparatie koeltechniek Bloemendaal

Een goede service vinden wij belangrijk. Daarom staan wij voor u klaar wanneer uw koeltechniek in Bloemendaal toe is aan onderhoud of reparatie. Wij kunnen alle merken koel- en vriesapparatuur onderhouden en repareren. Wij installeren en onderhouden deze installaties voor u. Ook geven wij u graag advies. Is een standaard oplossing bijvoorbeeld niet mogelijk? Dan ontwerpen wij voor u op maat.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar koeltechniek in Bloemendaal? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Bloemendaal!