Koeltechniek Beverwijk

Koeltechniek in Beverwijk

Voor uitstekende koudetechniek in Beverwijk schakelt u Jongejans Koeltechniek in. Wij leveren, installeren en onderhouden uitstekende koeltechnische- en waterpomp / airconditioning apparatuur. Dus zoekt u koelmiddelen om uw producten op de juiste temperatuur te houden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer een standaard formaat koeltechniek niet past in Beverwijk, dan maken wij uw koelsysteem geheel op maat, passend bij uw situatie. Ook met oog voor bedrijfszekerheid, energiezuinigheid en een hoog rendement. Van een koelcel tot complexe bedrijfskoeling in Beverwijk, u vindt het allemaal bij Jongejans Koeltechniek.

Al 85 jaar een vertrouwd adres

Jongejans Koeltechniek is al 85 jaar een vertrouwd adres. Wij zijn in 1937 begonnen en tot heden nog steeds gevestigd in Uitgeest, Noord Holland. Waar wij vroeger voornamelijk gespecialiseerd waren in zuivelmachines en aanverwante zaken zoals koelinstallaties, hebben wij ons nu voornamelijk verdiept in koudetechniek en industriƫle koelingen. Wij zijn een STEK-gecertificeerd koeltechnisch installatiebureau en lid van de NVKL. Hierdoor voldoen wij aantoonbaar aan hoge eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Ook zijn wij NVKL erkend specialist koudetechniek (DEKRA gecertificeerd).

Uitstekende technici en monteurs

Voor langdurig en uitstekend gebruik van uw koeltechniek is onderhoud cruciaal. Voor preventief onderhoud staan onze goed opgeleide ervaren technici voor u klaar. Bij een onderhoudscontract staan wij 24/7 tot uw dienst in Beverwijk. Voor de beste service worden onze technici regelmatig bijgeschoold op het gebied van vakkennis, productkennis en milieuregelgeving. Onze monteurs beschikken over een goed geoutilleerde service auto, zowel qua onderdelen als gereedschappen. Grote onderdelen hebben wij op voorraad in ons eigen magazijn.

Koeltechniek Beverwijk tegen kwaliteitsvermindering

Temperatuur schommelingen zijn vaak zeer slecht voor producten die gekoeld moeten staan. Hierdoor kan de kwaliteit van de producten achteruit gaan. Met de juiste koeltechniek in Beverwijk hoeft u niet bang te zijn voor kwaliteitsverlies.

Professionele koelinstallaties

Jongejans Koeltechniek biedt u een breed assortiment professionele koelinstallaties aan. Zo vindt u koelcellen en vriescellen, hierbij is elke afmeting mogelijk. Wij bieden u maatwerk. Ook voor bedrijfskoel- en vrieskasten, bakkerij koelkasten, snelkoelers en ijsmachines moet u bij ons zijn. Wilt u koudeverlies tegen gaan? Kies dan voor onze stroken of gordijnen voor deuren, ideaal om de warmte of kou buiten of binnen te houden.

Koudetechniek apparaten in Beverwijk

Naast de bovengenoemde producten heeft u bij ons ook nog de keuze uit de volgende koelproducten:

  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Koeling voor serverruimtes
  • Productkoeling in winkelruimtes en tankstations
  • Wijnkoeling, zowel kasten op maat en op maat gemaakte kelderkoeling
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling

Onderhoud en reparaties in Beverwijk

Voor een lange levensduur voeren wij ook onderhoud en reparaties uit aan uw koel- en vriesapparatuur. Na aankoop zorgen wij ervoor dat uw koeltechniek apparaten goed onderhouden worden. Ook geven wij graag advies op maat. Is een standaard oplossing bijvoorbeeld niet mogelijk? Dan ontwerpen wij er een voor u op maat.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar koeltechniek in Beverwijk? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Beverwijk!