Koelcel Zaandam

Industriële koeling in Zaandam

Het is belangrijk om de beste kwaliteit industriële koeling in Zaandam aan te schaffen. Een koelcel moet namelijk aan hoge eisen voldoen. Gelukkig bent u bij Jongejans Koeltechniek aan het juiste adres. Wij leveren enkel uitstekende koudetechniek producten. Wij leveren deze producten ook op maat en verzorgen daarnaast de installatie en het onderhoud. Jongejans Koeltechniek is het bedrijf voor uitstekende bedrijfskoeling in Zaandam!

Lange houdbaarheid van producten

Als eigenaar van een groot bedrijf weet u het belang van goede bedrijfskoeling. U moet uw producten op de juiste temperatuur houden zodat deze producten zo lang mogelijk vers blijven. Met de uitmuntende koelcel van Jongejans Koeltechniek bent u verzekerd van een lange houdbaarheid van uw producten.

Industriële koeling voor diverse branches

Onze industriële koeling wordt niet alleen ingezet bij grote bedrijven, maar ook bij instellingen zoals scholen, kantines en ziekenhuizen. Ook bij locaties zoals supermarkten moeten grote hoeveelheden voedingswaren op de juiste temperatuur worden bewaard. Het is belangrijk om de producten op de juiste temperatuur te bewaren om bederf tegen te gaan. Door de houdbaarheidsdatum van uw producten te verlengen, kan uw bedrijf meer afzetten en dus meer verdienen.

Ga voor een energiezuinige koelcel in Zaandam

Voordat u uw koelcel in Zaandam aanschaft is het belangrijk om te kijken naar de zuinigheid van het koelsysteem. Omdat de hedendaagse kosten steeds verder oplopen in het dagelijks leven, raden wij u aan om voor een energiezuinige koelcel te kiezen. Wij hebben naast energiezuinige bedrijfskoelingen ook oog voor een hoog rendement en bedrijfszekerheid.

Hoge kwaliteit koelcel voor in Zaandam

Bij uw zoektocht naar de juiste bedrijfskoeling voor uw bedrijf in Zaandam moet u naast het energieverbruik ook letten op kwaliteit. U wilt natuurlijk niet dat uw koelcel zomaar uitvalt omdat deze van slechte kwaliteit is. Wanneer zoiets dergelijks gebeurd, heeft dit natuurlijk slechte gevolgen voor de producten. Bij Jongejans Koeltechniek bestelt u bedrijfskoeling van de beste kwaliteit.

De producten van Jongejans Koeltechniek

Bent u benieuwd welke producten wij allemaal leveren? Wij hebben voor uw gemak de producten van Jongejans Koeltechniek op een rij gezet:

  • Bedrijfskoel- en vrieskasten en bakkerijkoelasten
  • Snelkoelers en ijsmachines
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling
  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Stroken en gordijnen voor deuren tegen koudeverlies
  • Productkoeling in winkelruimtes, etc
  • Wijnkoeling

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een koelcel voor in Zaandam? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Wij leveren ook maatwerk. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Zaandam!