Koelcel Wormerveer

Industriële koeling in Wormerveer

Industriële koeling in Wormerveer mag niet missen wanneer u beschikt over een groot bedrijf. Een koelcel moet aan hoge eisen voldoen en daarnaast ook energiezuinig zijn. Bij Jongejans Koeltechniek zit u goed. Wij bieden u geavanceerde industriële koeling aan. Wij leveren deze producten op maat en zorgen voor de installatie en onderhoud van uw bedrijfskoeling in Wormerveer.

Houdt uw producten langer vers

Bent u de eigenaar van een horecazaak of groot bedrijf? Dan is het belangrijk dat uw producten op de juiste manier gekoeld worden. Op deze manier blijven uw voedingsmiddelen langer vers. Doordat uw producten minder gevoelig zijn voor schimmels, zijn ze langer houdbaar. Hierdoor zet u als bedrijf meer af en verdient u tegelijk ook meer.

Het gebruik van industriële koeling

U ziet industriële koeling in Wormerveer niet alleen terug in de horeca, maar ook in diverse andere branches. Branches die gebruik maken van industriële koeling zijn onder andere ziekenhuizen, kantines, scholen, grote bedrijven en supermarkten.

Kies voor een energiezuinige koelcel in Wormerveer

Tegenwoordig worden we allemaal geconfronteerd met stijgende kosten. Om deze oplopende kosten te verminderen is het verstandig om te kiezen voor een energiezuinig koelcel in Wormerveer. Naast dat onze producten energiezuinig zijn, hebben wij ook oog voor een hoog rendement en bedrijfszekerheid.

Hoge kwaliteit apparaten

Gaat u een nieuwe koelcel aanschaffen? Kies dan naast een energiezuinig exemplaar ook voor hoge kwaliteit. U wilt natuurlijk niet dat uw bedrijfskoeling zomaar uitvalt. Bij Jongejans Koeltechniek leveren wij alleen de beste kwaliteit apparaten.

De producten van Jongejans Koeltechniek

Bent u benieuwd welke producten wij allemaal leveren voor bedrijfskoeling? Wij hebben voor uw gemak de producten van Jongejans Koeltechniek op een rij gezet:

  • Bedrijfskoel- en vrieskasten en bakkerijkoelasten
  • Snelkoelers en ijsmachines
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling
  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Stroken en gordijnen voor deuren tegen koudeverlies
  • Productkoeling in winkelruimtes, etc
  • Wijnkoeling

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een koelcel voor in Wormerveer? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Wij leveren ook maatwerk. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Wormerveer!