Koelcel uitgeest

Industriële koeling in Uitgeest

De koelcel van uw bedrijf in Uitgeest moet aan hoge eisen voldoen. Zo moet het uw producten op de juiste temperatuur houden en daarnaast ook energiezuinig zijn. Gelukkig bent u bij Jongejans Koeltechniek aan het juiste adres voor uitstekende koudetechniek producten. Wij bieden u de meest geavanceerde industriële koeling in Uitgeest. Wij leveren deze producten voor u op maat. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie en het onderhoud van de koelsystemen. Jongejans Koeltechniek is dus het bedrijf voor uitstekende bedrijfskoeling in Uitgeest!

Producten koelen in een horecazaak

Bent u de eigenaar van een horecazaak of groot bedrijf? Dan is het ontzettend belangrijk dat de producten op de juiste manier gekoeld worden. Het is namelijk essentieel dat deze voedingswaren vers blijven. Hiervoor zet u de uitmuntende koelcel van Jongejans Koeltechniek in. De temperatuur van de koelkast moet op of onder 4° Celsius liggen en de temperatuur van de vriezer moet -18° Celsius zijn.

Industriële koeling voor diverse branches

Industriële koeling wordt in Uitgeest niet alleen in de horeca gebruikt, maar ook in diverse andere branches. Denk hierbij aan de productie, maar ook aan een locatie waar een grote hoeveelheid goederen bewaard moet worden. Dit kunnen een supermarkt, ziekenhuis, kantine, school of ander groot bedrijf zijn. Het is belangrijk dat producten op de juiste manier gekoeld worden om bederf tegen te gaan, dat doet u met bedrijfskoeling in Uitgeest.

Energiezuinige bedrijfskoeling Uitgeest

We worden tegenwoordig allemaal geconfronteerd met stijgende kosten. Om deze oplopende kosten een halt toe te roepen is het verstandig om te kiezen voor energiezuinige bedrijfskoeling in Uitgeest. Ook hebben wij oog voor bedrijfszekerheid en een hoog rendement. Van koelcel tot complexe bedrijfskoelinginstallatie.

De beste kwaliteit bedrijfskoeling

Besluit u om een nieuwe koelcel in Uitgeest te plaatsen? Kies dan voor de juiste apparatuur. Industriële koeling van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat uw koelcel nooit zomaar uitvalt. Wanneer zoiets dergelijks gebeurt, dan heeft dit een slechte impact op uw voedingswaren, ze bederven dan namelijk veel sneller. Bij Jongejans Koeltechniek besteld u enkel bedrijfskoeling van hoge kwaliteit.

De producten van Jongejans Koeltechniek

Bent u benieuwd welke producten wij allemaal leveren? Wij hebben voor uw gemak de producten van Jongejans Koeltechniek op een rij gezet:

  • Bedrijfskoel- en vrieskasten en bakkerijkoelasten
  • Snelkoelers en ijsmachines
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling
  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Stroken en gordijnen voor deuren tegen koudeverlies
  • Productkoeling in winkelruimtes, etc
  • Wijnkoeling

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een koelcel voor in Uitgeest? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Wij leveren ook maatwerk. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Uitgeest!