Koelcel Purmerend

Industriële koeling in Purmerend

Een goede koelcel in Purmerend moet aan hoge eisen voldoen. Denk hierbij aan zaken zoals opslagcapaciteit, indeling, isolatiewaarde en geluidsniveau. Daarnaast moet uw koelcel ook energiezuinig zijn. Bij Jongejans Koeltechniek bent u hiervoor aan het juiste adres! Wij leveren, installeren en onderhouden uitstekende koudetechniek producten. Wij bieden u de meest geavanceerde industriële koeling in Purmerend. Jongejans Koeltechniek is het bedrijf waar u moet zijn voor bedrijfskoeling in Purmerend!

Het belang van goede koelcellen

Als eigenaar van een horecazaak of groot bedrijf weet u het belang van een goed werkende koelcel. Het is essentieel dat de producten die u koel houdt ook echt vers blijven. Met de uitmuntende koelcellen van Jongejans Koeltechniek bent u verzekerd van het beste eindresultaat.

Het voordeel van producten koelen

Industriële koeling wordt niet alleen in de horeca en bij grote bedrijven gebruikt. U ziet het ook bij diverse instellingen, zoals ziekenhuizen, kantines en scholen. Ook supermarkten maken veel gebruik van goede industriële koeling in Purmerend. Door uw producten te koelen zorgt u ervoor dat ze minder gevoelig zijn voor diverse schimmels. Dit leidt tot een langere houdbaarheid. Hierdoor kan uw bedrijf meer afzetten en kunt u dus meer verdienen.

Het belang van energiezuinige apparaten

Dat producten en lasten steeds duurder worden merken we allemaal wel. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een energiezuinige koelcel in Purmerend. Zo kunt u de oplopende kosten al deels verminderen. Naast energiezuinige industriële koeling hebben wij oog voor bedrijfszekerheid en een hoog rendement. Van koelcel tot complexe bedrijfskoelinginstallatie.

Kies voor de beste kwaliteit

Heeft u besloten om een nieuwe koelcel in Purmerend te laten plaatsen? Let dan ook op de kwaliteit. Door voor hoge kwaliteit te kiezen hoeft u zich geen zorgen te maken dat de koelcel zomaar uitvalt. Bij Jongejans Koeltechniek verkopen we enkel de beste industriële koeling.

De producten van Jongejans Koeltechniek

Bent u benieuwd welke producten wij allemaal leveren voor bedrijfskoeling? Wij hebben voor het gemak de producten van Jongejans Koeltechniek op een rij gezet:

  • Bedrijfskoel- en vrieskasten en bakkerijkoelasten
  • Snelkoelers en ijsmachines
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling
  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Stroken en gordijnen voor deuren tegen koudeverlies
  • Productkoeling in winkelruimtes, etc
  • Wijnkoeling

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een koelcel voor in Purmerend? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden van bedrijfskoeling zijn. Wij leveren ook maatwerk. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Purmerend!