Koelcel IJmuiden

Industriële koeling in IJmuiden

Wanneer u een koelcel in IJmuiden aanschaft, dan moet deze aan hoge eisen voldoen. Denk hierbij aan zaken zoals opslagcapaciteit, indeling, geluidsniveau en isolatiewaarde. Daarnaast moet uw industriële koeling ook energiezuinig zijn. Bij Jongejans Koeltechniek bent u aan het juiste adres! Wij bieden u de meest geavanceerde industriële koeling in IJmuiden. Wij leveren onze producten ook op maat, geheel passend bij uw wensen. Ook installeren en onderhouden wij uw bedrijfskoeling. Jongejans Koeltechniek is dus het bedrijf waar u moet zijn voor uitstekende industriële koeling in IJmuiden!

Voedingswaren koel bewaren

Bij grote bedrijven is het belangrijk dat de opgeslagen voedingsmiddelen op de juiste manier gekoeld worden. Het is essentieel dat voedingsmiddelen vers blijven. Gebruik hiervoor de uitstekende koelcel van Jongejans Koeltechniek. Handig om te weten: de temperatuur van de koelkast moet op of onder de 4° Celsius liggen en de temperatuur van de vriezer moet -18° Celsius zijn.

Diverse branches gebruiken industriële koeling

Industriële koeling wordt niet alleen in grote bedrijven gebruikt, maar u ziet het ook bij diverse instellingen. Denk hierbij aan ziekenhuizen, scholen en kantines. Ook supermarkten beschikken over grote koelsystemen om hun groenten en andere voedingswaren langer vers te houden.

Energiezuinige koelcel in IJmuiden

Let bij uw aanschaf van een nieuwe koelcel er goed op dat het energieverbruik laag is. Het dagelijks leven is tegenwoordig al duur genoeg. Daarom raden wij u de producten van Jongejans Koeltechniek aan. Onze producten zijn energiezuinig en daarnaast hebben wij ook oog voor een hoog rendement en bedrijfszekerheid.

Uitstekende kwaliteit koelcel in IJmuiden

Naast dat u goed let op de energiezuinigheid van de koelcel, moet u ook aandacht besteden aan de kwaliteit van uw industriële koeling. U wilt natuurlijk niet dat uw nieuwe koelcel in IJmuiden zomaar uitvalt, met vervelende gevolgen van dien. Ga daarom altijd voor de beste kwaliteit bedrijfskoeling om narigheden te voorkomen.

De producten van Jongejans Koeltechniek

Bent u benieuwd welke producten voor bedrijfskoeling wij allemaal leveren? Wij hebben voor uw gemak de producten van Jongejans Koeltechniek op een rij gezet:

  • Bedrijfskoel- en vrieskasten en bakkerijkoelasten
  • Snelkoelers en ijsmachines
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling
  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Stroken en gordijnen voor deuren tegen koudeverlies
  • Productkoeling in winkelruimtes, etc
  • Wijnkoeling

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een koelcel voor in IJmuiden? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Wij leveren ook maatwerk. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in IJmuiden!