Koelcel Heiloo

Industriële koeling in Heiloo

Bij het aanschaffen van een koelcel in Heiloo moet u erop letten dat dit apparaat aan hoge eisen voldoet. Zo moet dit koelsysteem uw producten op de juiste temperatuur kunnen bewaren en daarnaast ook energiezuinig zijn. Bij Jongejans Koeltechniek bent u aan het juiste adres voor hoge kwaliteit en energiezuinige industriële koeling. Wij bieden u de meest geavanceerde bedrijfskoeling in Heiloo. Wij leveren deze producten dan ook op maat en we zorgen voor de installatie en het onderhoud. Jongejans Koeltechniek is dus hét bedrijf voor uitstekende industriële koeling in Heiloo!

Het belang van producten koelen

Wanneer u de eigenaar bent van een horecazaak of groot bedrijf, dan weet u het belang van een goede koelcel in Heiloo. Uw producten moeten op de juiste manier gekoelt worden, want het is namelijk essentieel dat voedingswaren vers blijven. Kies daarom voor de uitmuntende koelcel van Jongejans Koeltechniek. Te temperatuur van de koelkast moet op of onder de 4° Celsius liggen en de temperatuur van de vriezer moet -18° Celsius zijn.

Industriële koeling in diverse branches

Industriële koeling wordt niet alleen in de horeca gebruikt, u ziet het ook terug in tal van andere branches. U ziet de koelcel onder andere terug in de productie, maar ook op locaties waar een grote hoeveelheid goederen bewaard moet worden. Dit soort locaties zijn bijvoorbeeld scholen, grote bedrijven, kantines, ziekenhuizen en supermarkten. Door uw producten op de juiste manier te koelen kunt u vroegtijdig bederf tegengaan. Hierdoor kan uw bedrijf meer afzetten en dus meer verdienen.

Let op energiezuinigheid

Producten en lasten worden steeds duurder. Daarom is het belangrijk om voor energiezuinige bedrijfskoeling te kiezen. Zo kunt u de oplopende kosten een halt toe roepen. Naast dat onze bedrijfskoeling zuinig is, hebben wij ook oog voor een hoog rendement en bedrijfszekerheid.

Kies voor de beste kwaliteit koelcel in Heiloo

Gaat u een nieuwe koelcel in Heiloo plaatsen? Kies dan voor apparatuur van hoge kwaliteit. Zo bent u ervan verzekerd dat uw koeling nooit zomaar uitvalt. Een dergelijk voorval heeft een slechte impact op uw voedingswaren. Bij Jongejans Koeltechniek leveren wij enkel apparatuur van de beste kwaliteit.

De producten van Jongejans Koeltechniek

Bent u benieuwd welke producten wij allemaal leveren voor bedrijfskoeling? Wij hebben voor uw gemak de producten van Jongejans Koeltechniek op een rij gezet:

  • Bedrijfskoel- en vrieskasten en bakkerijkoelasten
  • Snelkoelers en ijsmachines
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling
  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Stroken en gordijnen voor deuren tegen koudeverlies
  • Productkoeling in winkelruimtes, etc
  • Wijnkoeling

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een koelcel voor in Heiloo? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Wij leveren ook maatwerk. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Heiloo!