Koelcel Heemskerk

Industriële koeling in Heemskerk

Bij het aanschaffen van industriële koeling in Heemskerk moet het product aan hoge eisen voldoen. U wilt niet dat de koelcel de verkeerde temperatuur aanhoudt of veel energie kost. Ga daarom voor de koudetechniek apparaten van Jongejans Koeltechniek! Wij zijn het juiste adres op het gebied van geavanceerde industriële koeling in Heemskerk. Wij leveren deze producten voor u op maat. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie en het onderhoud. Jongejans Koeltechniek is dus het bedrijf voor uitstekende industriële koeling in Heemskerk!

Voorkom dat voedingswaren bederven

Bent u de eigenaar van een restaurant of groot bedrijf? Dan weet u het belang van producten op de juiste manier koelen. Het is namelijk essentieel dat uw voedingswaren vers blijven. Met de uitmuntende koelcel van Jongejans Koeltechniek hoeft u niet bang te zijn dat uw producten te snel bederven. De temperatuur van de koelkast moet op of onder de 4° Celsius liggen en de temperatuur van de vriezer moet -18° Celsius zijn.

Koelcellen voor diverse branches

Industriële koeling wordt niet alleen maar in de horeca gebruikt, u ziet onze koelcel ook bij diverse andere branches. Om u een idee te geven welke branches dit zijn: ziekenhuizen, scholen, kantines, supermarkten of grote bedrijven. Het koel houden van uw producten is belangrijk voor de kwaliteit ervan, want door goede koeling zijn de producten onder andere minder gevoelig voor schimmels. Dit leidt tot een langere houdbaarheid, waardoor u als bedrijf meer kunt afzetten en dus meer kunt verdienen.

Energiezuinigheid als prioriteit

Dat producten steeds duurder worden merken we allemaal. Daarom is het belangrijk om voor energiezuinige apparaten te kiezen. Wij hebben oog voor energiezuinigheid, bedrijfszekerheid en een hoog rendement. Van koelcel tot complexe bedrijfskoelingsinstallatie, u vindt het bij Jongejans Koeltechniek.

Beste kwaliteit industriële koeling in Heemskerk

Heeft u besloten om een koelcel voor in Heemskerk aan te schaffen? Zoek dan niet verder en bestel uw koudetechniek koelsystemen bij ons. Onze industriële koeling is van hoge kwaliteit en zal dan ook nooit zomaar uitvallen. Bij Jongejans Koeltechniek krijgt u alleen de beste kwaliteit.

De producten van Jongejans Koeltechniek

Bent u benieuwd welke producten wij allemaal leveren voor bedrijfskoeling? Wij hebben voor uw gemak de producten van Jongejans Koeltechniek op een rij gezet:

  • Bedrijfskoel- en vrieskasten en bakkerijkoelasten
  • Snelkoelers en ijsmachines
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling
  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Stroken en gordijnen voor deuren tegen koudeverlies
  • Productkoeling in winkelruimtes, etc
  • Wijnkoeling

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een koelcel voor in Heemskerk? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Wij leveren ook maatwerk. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Heemskerk!