Koelcel Castricum

Industriële koeling in Castricum

Industriële koeling in Castricum moet aan hoge eisen voldoen. Het is belangrijk dat uw producten op de juiste temperatuur worden bewaard en dat de koelcel energiezuinig is. Bij Jongejans Koeltechniek bent u aan het juiste adres voor kwalitatief goede koudetechniek apparaten. Wie bieden u geavanceerde industriële koeling in Castricum van uitstekende kwaliteit.

Voeding in een koelcel bewaren

Heeft u een horecazaak of bent u de eigenaar van een groot bedrijf? Dan weet u hoe belangrijk het is om uw producten op de juiste manier te koelen. Door uw producten op de juiste temperatuur te houden blijven de producten langer vers. Hiervoor zet u de uitmuntende koelcel van Jongejans Koeltechniek in.

Bedrijfskoeling voor diverse branches

Industriële koeling in Castricum wordt voor diverse branches gebruikt. Denk hierbij aan de productie, maar ook aan locaties waar grote hoeveelheden goederen gekoeld moeten worden opgeslagen. Zoals bij een ziekenhuis, kantine, groot bedrijf, supermarkt of school. Door uw producten te koelen blijft de kwaliteit van het product behouden en is het product minder gevoelig voor bijvoorbeeld schimmels. Dit leidt tot een langere houdbaarheid. Hierdoor kan een bedrijf meer afzetten en dus meer verdienen.

Energiezuinigheid in Castricum

Dat de kosten hedendaags steeds meer stijgen weten we allemaal, daarom is het belangrijk om deze oplopende kosten een halt toe te roepen. Kies daarom voor energiezuinige bedrijfskoeling in Castricum. Wij hebben een oog voor energiezuinigheid, bedrijfszekerheid en een hoog rendement. Van koelcel tot complexe bedrijfskoelingsinstallaties.

Uitstekende kwaliteit bedrijfskoeling

Bent u van plan om een koelcel aan te schaffen in Castricum? Kies dan voor de beste kwaliteit. Alleen goede kwaliteit industriële koeling zorgt ervoor dat uw koelcel niet zomaar uitvalt. Wanneer zoiets dergelijks gebeurt, dan heeft dit een slechte impact op uw voedingswaren en uiteindelijk op uw bedrijf. Bij Jongejans Koeltechniek bestelt u bedrijfskoeling van de beste kwaliteit.

Producten van Jongejans Koeltechniek

Wij bieden diverse producten aan voor bedrijfskoeling. Bent u benieuwd welke producten dit allemaal zijn? Jongejans Koeltechniek heeft ze voor u op een rij gezet:

  • Bedrijfskoel- en vrieskasten en bakkerijkoelasten
  • Snelkoelers en ijsmachines
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling
  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Stroken en gordijnen voor deuren tegen koudeverlies
  • Productkoeling in winkelruimtes, etc
  • Wijnkoeling

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een koelcel voor in Castricum? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Wij leveren ook maatwerk. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Castricum!