Koelcel Bloemendaal

Industriële koeling in Bloemendaal

Wanneer u een koelcel in Bloemendaal aanschaft, dan moet dit koelsysteem aan diverse hoge eisen voldoen. Denk hierbij aan zaken zoals geluidsniveau, isolatiewaarde, opslagcapaciteit en indeling. Daarnaast is het ook verstandig om te kiezen voor energiezuinige koelcellen. Bij Jongejans Koeltechniek bieden wij u de meest geavanceerde industriële koeling in Bloemendaal. Wij leveren deze producten voor u op maat. Daarnaast zorgen wij ook voor de installatie en het onderhoud. Jongejans Koeltechniek is het bedrijf dat u zoekt op het gebied van industriële koeling in Bloemendaal!

Het belang van producten koelen

Heeft u een restaurant of groot bedrijf? Dan weet u het belang van een goede koelcel. Door uw producten op de juiste temperatuur te bewaren, blijven uw voedingsmiddelen langer vers. Het beste kunt u een koelkast op of onder 4° Celsius hebben en de temperatuur van de vriezer moet -18° Celsius zijn.

Industriële koeling bij instellingen en bedrijven

Industriële koeling wordt niet alleen in de horeca gebruikt, maar u ziet het ook veel terug in diverse instellingen. Denk hierbij aan ziekenhuizen of andere zorginstellingen, in scholen en kantines. Maar ook supermarkten en grote bedrijven maken graag gebruik van industriële koeling in Bloemendaal. Wanneer de producten op de juiste temperatuur worden bewaard, zullen de producten minder gevoelig zijn voor schimmels. Dit leidt tot een langere houdbaarheid en zo kan uw bedrijf dus meer verdienen.

Let extra op energieverbruik bij bedrijfskoeling in Bloemendaal

Let goed op de zuinigheid van uw bedrijfskoeling in Bloemendaal. We worden tegenwoordig allemaal geconfronteerd met stijgende kosten. Door goed op het energieverbruik van uw bedrijfskoeling te letten, kunt u al een aantal kosten de kop indrukken. Naast energiezuinige koelsystemen let Jongejans Koeltechniek ook op een hoog rendement en bedrijfszekerheid. Van koelcel tot bedrijfskoelinginstallatie.

Uitstekende kwaliteit bij Jongejans Koeltechniek

Naast het belang van energiezuinigheid van uw koelcel, is goede kwaliteit ook van groot belang. U wilt natuurlijk niet dat uw industriële koeling zomaar uitvalt. Dit kan vervelende consequenties hebben. Kies daarom voor Jongejans Koeltechniek, wij verkopen alleen de beste kwaliteit bedrijfskoeling in Bloemendaal!

De producten van Jongejans Koeltechniek

Bent u benieuwd welke producten wij allemaal leveren voor bedrijfskoeling? Wij hebben voor uw gemak de producten van Jongejans Koeltechniek op een rij gezet:

  • Bedrijfskoel- en vrieskasten en bakkerijkoelasten
  • Snelkoelers en ijsmachines
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling
  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Stroken en gordijnen voor deuren tegen koudeverlies
  • Productkoeling in winkelruimtes, etc
  • Wijnkoeling

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een koelcel voor in Bloemendaal? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden van bedrijfskoeling zijn. Wij leveren ook maatwerk bedrijskoeling. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Bloemendaal!