Koelcel Beverwijk

Industriële koeling in Beverwijk

Het is belangrijk dat u een professionele koelcel in Beverwijk aanschaft die aan hoge eisen voldoet. Het koelsysteem moet namelijk uw producten op de juiste temperatuur bewaren en daarnaast ook energiezuinig zijn. Bij Jongejans Koeltechniek bent u daarvoor aan het juiste adres! Wij leveren deze producten voor u op maat. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie en het onderhoud. Jongejans Koeltechniek is dus hét bedrijf voor uitstekende industriële koeling in Beverwijk.

Het belang van producten koelen

Wanneer u de eigenaar van een horecazaak bent, dan weet u hoe belangrijk het is om uw producten op de juiste temperatuur te bewaren. Als uw voedingsmiddelen niet op de juiste temperatuur blijven, zullen ze namelijk bederven. Met de uitmuntende koelcel van Jongejans Koeltechniek weet u zeker dat uw producten lekker lang vers blijven.

Bedrijfskoeling voor diverse branches

Wist u dat industriële koeling in Beverwijk niet alleen in de horeca wordt gebruikt, maar ook in diverse andere branches? Denk hierbij aan de productie, maar ook op andere locaties waar veel goederen worden bewaard. Dit kunnen een supermarkt, ziekenhuis, kantine, groot bedrijf of school zijn. Het is dus belangrijk om uw producten op de juiste temperatuur te bewaren om bederf tegen te gaan. Hierdoor is het product minder gevoelig voor schimmels en dat zorgt voor een langere houdbaarheid. Uw bedrijf kan dan meer afzetten en dus meer verdienen.

Energiezuinige industriële koeling in Beverwijk

We worden tegenwoordig allemaal geconfronteerd met stijgende kosten. Daarom is het erg belangrijk om voor energiezuinige bedrijfskoeling te kiezen. Onze industriële koeling is niet alleen energiezuinig, maar we hebben ook oog voor bedrijfszekerheid en een hoog rendement.

De beste kwaliteit koelcel in Beverwijk

Heeft u besloten om een nieuwe koelcel voor in Beverwijk aan te schaffen? Kies dan voor de juiste apparatuur, zodat uw koelcel nooit zomaar uitvalt. Wanneer zoiets gebeurt, dan heeft dit een slechte impact op uw voedingsmiddelen. Het koel bewaren zorgt ervoor dat uw producten minder gevoelig zijn voor schimmels. Dit leidt tot een langere houdbaarheid en hierdoor zult u als bedrijf meer afzetten en dus meer verdienen.

De producten van Jongejans Koeltechniek

Bent u benieuwd welke producten wij allemaal leveren? Wij hebben voor uw gemak de producten van Jongejans Koeltechniek voor bedrijfskoeling op een rij gezet:

  • Bedrijfskoel- en vrieskasten en bakkerijkoelasten
  • Snelkoelers en ijsmachines
  • Ijswaterinstallaties voor proceskoeling
  • Stellingwerk voor koel en vriescellen
  • Stroken en gordijnen voor deuren tegen koudeverlies
  • Productkoeling in winkelruimtes, etc
  • Wijnkoeling

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een koelcel voor in Beverwijk? Onze deskundigen vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Wij leveren ook maatwerk. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251-312327 of mail ons via dit mailadres
info@jongejanskoeltechniek.nl. Wij leveren, installeren en onderhouden uw koeltechniek in Beverwijk!