Airconditioning

Heeft u koeling voor uw winkel, kantoor,  bedrijfspand of productieruimte nodig?

Jongejans Koeltechniek heeft de passende oplossing voor u! Wij zijn specialist op het gebied van airconditioning en bedrijfskoeling. Voor elke situatie en ruimte leveren en installeren wij het juiste koelingssysteem met het hoogste rendement.

Maak een afspraak en wij komen om de situatie ter plaatse te bekijken, op te meten en advies uit te brengen. Met onze service en kwaliteit nemen wij u alle zorgen uit handen.

Airconditioning

Wij leveren en installeren uitsluitend A-merken. Deze zijn bedrijfszeker, behalen een hoog rendement en zijn energiezuinig.

Alle moderne airco’s zijn  inverter warmtepompen, d.w.z.  dat het omkeerbare systemen zijn, die zowel koelen als verwarmen, met een zeer hoog rendement. Wij kunnen uw airconditioning ook combineren met een luchtverversingssysteem. Hiermee haalt u schone lucht  van buiten om het zuurstofniveau op pijl te houden.

De apparatuur kan aan de wand gemonteerd worden of in het plafond verwerkt worden.  Voor kleinere ruimtes kan een wandairco geschikt zijn. Is meer capaciteit nodig, kan een systeem met  kanalen aangelegd worden,  een betere luchtverdeling is dan mogelijk. Moet de apparatuur uit het zicht geplaatst worden, kan deze tussen het plafond met luchtroosters  of buiten gemonteerd worden.  Dit reduceert bovendien het geluid.

Airconditioning voor elke situatie

Omdat iedere situatie anders is, komen wij graag bij u ter plaatse kijken. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten.

Afspraak maken

 

 

Het aansluiten van een koelingssysteem kan alleen door een erkend F-gassen installateur. Jongejans Koeltechniek is STEK en  NVKL gecertificeerd.